Käsityökortteli

Samaan soppaan sitten lisää päivityksiä menosta. Pääsin sitten vihdoinkin jalkautumaan useamman vuoden hiljaiselon jälkeen. Ihan viimemetreillä ilmoittauduin myymään Helsingin Käsityökortteliin, ja siinähän se sitten riemu repesi; tilaa uuden roikkutägit, iZettle-maksupääte, siihen joku kelvollinen printteri ym ym. Kaiken tämän kruunasi tietysti lähes valtiollinen vierailu vanhasta ”kotimaasta”, pojan kummitäti miehineen saapui viikon mittaiselle vierailulle 😀 Kaikki sujui kuitenkin loppupeleissä hyvin, ja kokemus oli vallan positiivinen. Myynti oli hyvä, ja oli  ihana nähdä vakioasiakkaita pitkästä aikaa 🙂 . Tumppujen menestyksen innoittamana taidan niitä tikata aika kasan joulumyyntiin. Meillä on siis paikka Pop Up Ilon joulutorilla Makkaratalossa, siitä lisää tuonnenpana.

2014-09-13 17.30.47

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *